Ο Νέος Κόσμος

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
«Ο Νέος Κόσμος»

Πριν καιρό στην ιστοσελίδα της Ομάδος Έψιλον (www.omada-epsilon.com και www.epsiloney.com) είχαμε μιλήσει και γράψει για την δημιουργία του Νέου Κόσμου. Θα κάνουμε περιληπτικώς πάλι μια αναφορά εις την δημιουργία αυτού του Νέου Κόσμου.

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
(Ο Σιωναζισμός αποκαλεί την δημιουργία αυτού «Νέα Ευρωπαϊκή Ένωση»)

Η δημιουργία του Νέου Κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από τα επιφανή σχέδια των Εβραίων για την δημιουργία της μεγάλης «Σιών» στην οποία θα είναι οι παγκόσμιοι άρχων και κυρίαρχοι. Για να έχουν καλή και σωστή νόηση οι Έλλην θα τονίσουμε πως οι Εβραιοναζιστές ή σιωναζιστές έχουν συγκεκριμένο Στόχο και Σκοπό, για την επίτευξη των οποίων χρησιμοποιούν διάφορους πολλαπλούς τρόπους καταστρώνοντας σχέδια. Τα σχέδιά τους, ήτοι οι τρόποι τους, ποικίλουν δια να επιτύχουν τον στόχο και σκοπό τους. Ως Ομάδα Έψιλον καλούμαστε να δημοσιεύουμε τα σχέδιά τους (τρόπους) που έχουν σκοπό να επιφέρει ο σιωναζισμός για τη δημιουργία του Νέου Κόσμου.

Μερικά Σχέδια του Σιωναζισμού (Εβραϊσμού).
«Για την επίτευξη του Νέου Κόσμου»

1.    Στόχος τους είναι η πλήρης οικονομική κατάρρευση όλων των Κρατών.
2.    Στόχος τους η πλήρης εξόντωση και ο αφανισμός της Ελλάς και των Έλλην.
3.    Στόχος τους η εξόντωση ανεξάρτητων ηγετών και η αποσιώπηση του μη ελεγχόμενου λόγου.
4.    Στόχος τους η πλήρης εξαθλίωση όλων των πολιτών των κρατών μέσω φτώχειας και τρόμου.
5.    Στόχος τους η μείωση του πληθυσμού της Γης εις το 1/3.
6.    Στόχος τους η δημιουργία στρατού για την προστασία αυτών (τάγματα ασφαλείας).
7.    Στόχος τους η ένωση όλων των τραπεζών ως μία.
8.    Στόχος τους όλες οι κυβερνήσεις των  μελών κρατών να είναι μία κυβέρνηση.
9.    Στόχος τους ο πλήρης έλεγχος των Μ.Μ.Ε. ώστε να υπάρχει καθόλα κατευθυνόμενος τύπος είτε είναι έντυπος είτε ηλεκτρονικός, κλπ.

- Ο πρώτος κύριος στόχος τους είναι να επιφέρουν την οικονομική καταστροφή των κρατών, τα οποία θα συντηρούνται μέσα από δανεισμούς εκ του σιωναζισμού. Όταν σταματήσουν το δανεισμό θα επέλθει η οικονομική κατάρρευσή τους.
- Ως πειραματόζωο, μα και ως κύριος εχθρός και αντίπαλος του σιωναζισμού, η Ελλάς και οι Έλλην πρέπει να εξοντωθούν ώστε τα άλλα κράτη να παραδειγματιστούν, αλλά και να μην έχουν αντίπαλο να τους χαλάσει τα σχέδια.
- Όλοι οι ηγέτες ομάδων (ανταρτών) που δεν ανήκουν στον σιωναζισμό ή είναι ενάντια σε αυτόν θα εξοντώνονται. Το ίδιο και οι ομάδες του σιωναζισμού, τις οποίες αντικαθιστούν με δικές τους ομάδες και με δικούς τους ηγέτες για να πλανούν μα και για να εξυπηρετούν τον σιωναζισμό.
- Όλοι οι πολίτες των κρατών θα μείνουν άνεργοι, θα χάσουν τις περιουσίες τους, θα είναι ανήμποροι να ζήσουν τις οικογένειές τους, θα αυτοκτονούν, κλπ., μέχρι να έρθει ο άρχων βασιλεύς του σιωναζισμού που θα τους δώσει τροφή, χρήματα, κ.α. και όλοι θα τον προσκυνήσουν και θα τον λατρέψουν.
- Η μείωση του πληθυσμού της Γης θα γίνει μέσω πολέμων, αυτοκτονιών, υποσιτισμού. Αν χρειαστεί για να το πετύχουν αυτό θα χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους όπως βιογενετική, βιοχημεία (φάρμακα κλπ).
- Δημιουργία ενός ενιαίου στρατού, μα και ενός μεγάλου στρατού από τάγματα ασφαλείας, ώστε να είναι οι σιωναζιστές πλήρως προστατευμένοι, σε τέτοιο σημείο ώστε αυτό τον στρατό να τον χρησιμοποιούν ενάντια στους πολίτες, ενάντια σε αντισιωναζιστικές ομάδες ως και ενάντια εις τον στρατό των κρατών. Για αυτό το σκοπό θα αποδυναμώσουν πολύ το στρατό όπως και τον οπλισμό αυτών. Ο επίλεκτος στρατός αυτών θα είναι μισθοφόροι και τάγματα ασφαλείας.
- Όλες οι τράπεζες όλων των κρατών μελών θα ενσωματωθούν εις μία και θα ελέγχονται και θα διοικούνται από μία κεντρική τράπεζα του σιωναζισμού. Καμία κρατική κυβέρνηση δεν θα έχει πρόσβαση ή τον έλεγχο των τραπεζών.
- Όλες οι κρατικές κυβερνήσεις μελών κρατών θα πάψουν να υφίστανται, θα αντικατασταθούν με κυβερνητικούς επόπτες του σιωναζισμού. Τα πολιτικά κόμματα θα πάψουν να υπάρχουν, όπως και οι σιωναζιστικές οργανώσεις και τα σωματεία των αυτών πολιτικών κομμάτων.
- Εξόντωση και φίμωση όλου του Τύπου έντυπου ή ηλεκτρονικού που είναι ενάντια στον σιωναζισμό.
Στον Νέο Κόσμο (Νέα Ε.Ε.) όλα θα είναι υπό ηλεκτρονική μορφή. Μέσω ηλεκτρονικών καρτών οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν όλες τις συναλλαγές τους και κανείς δεν θα λαμβάνει χρήματα (χαρτονομίσματα ή κέρματα). Στη γλώσσα του προγραμματισμού λέγεται «Πίξελ» δηλαδή εικονικό (ψεύτικο). Κανείς πολίτης εκ των κρατών μελών δεν θα έχει υπό την κατοχή του τιμαλφή ή πολύτιμους λίθους όπως χρυσό, διαμάντια, κλπ. Κανείς εκ των πολιτών δεν θα φέρεται ως κύριος ιδιοκτήτης γης και ακινήτων, καθώς κύριοι ιδιοκτήτες θα είναι οι τράπεζες των σιωναζιστών.

Παίρνοντας οι σιωναζιστές άρχων ως πρότυπο τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όλα τα μέλη κράτη θα υπάρχουν εις τον Νέο Κόσμο ως ενωμένες «πολιτείες» κάτω από ένα σύνταγμα και μία κυβέρνηση σιωναζιστική (εβραϊκή), με άρχων έναν βασιλέα του σιωναζισμού ο οποίος κατά τις προφητείες τους είναι ο εκλεκτός του θεού τους. Σε κάθε κράτος (πολιτεία) θα τοποθετείται εκ του σιωναζισμού ένας κυβερνήτης.

Όλες οι θρησκείες θα συγχωνευτούν ως μία κύρια θρησκεία, οι ναοί τους θα πάψουν να υφίστανται υπό την μορφή που γνωρίζουν, καθώς κάθε ναός θα είναι πολυθεϊστικός. Θα αποτραπούν και θα πάψουν να υπάρχουν κοινωνικές μάζες και θα δημιουργήσουν διαδικτυακές κοινωνίες όπου μέσω αυτών οι πολίτες θα εκφράζονται. Μέσω διαδικτύου θα τελούνται θρησκευτικές τελετές όπως «βάπτιση, γάμος, κλπ». Το ίδιο θα γίνεται και με τη μάθηση και την εκπαίδευση οι οποίες θα γίνονται μέσω διαδικτύου.

Θα υπάρξουν τρείς κατηγορίες πολιτών: οι αντισιωναζιστές, οι σιωναζιστές και οι προσκυνημένοι. Κάθε κατηγορία πολιτών θα έχει το δικό της ρόλο. Σιωναζιστές και προσκυνημένοι θα είναι ενσωματωμένοι εις τις μεγάλες πόλεις όπου αυτές θα προστατεύονται από τάγματα ασφαλείας. Οι αντισιωναζιστές θα είναι εκτός των πόλεων όπου θα πολεμούν συνεχώς με τα επίλεκτα στρατεύματα καταστολής του σιωναζισμού. «Μία προφητεία αναφέρει πως ένας Έλλην Ηγέτης θα ενώσει τις ομάδες του αντισιωναζισμού, και ως ένας ενωμένος στρατός θα εξοντώσει το στρατό του σιωναζισμού» (και δεν είναι του βλακέντιου Παϊσιου ή της Εβραίας Εκκλησίας). Αυτές οι πόλεις που θα περικλείουν τους προσκυνημένους θα ανήκουν εις το Νέο Κόσμο και θα είναι καθορισμένος ο αριθμός αυτών των «πόλεων».

Λόγω της αρκετά μεγάλης μείωσης του πληθυσμού της γης η ηλεκτροδότηση και η τροφή θα είναι υπό έλεγχο και θα μπορούν να παρέχονται σε πολίτες για το προς το ζην. Θα επιτραπεί η ανταλλαγή «είδος με είδος» προς τους πολίτες των κρατών. Όλοι οι πολίτες θα είναι αποκλεισμένοι μέσα στις πόλεις καθώς έξω από αυτές (θα φέρονται ως μητροπόλεις) θα υπάρχουν ομάδες αντισιωναζιστικές και θα γίνεται πόλεμος μεταξύ αυτών και των ταγμάτων ασφαλείας.

Όλοι οι πολίτες θα ζουν στην πλήρη εξαθλίωση, πείνα και υποταγή προς τους άρχων του σιωναζισμού μέχρι να έρθει ο Αρμαγεδδών το 2018 όπου θα επέλθει η κατάρρευση του Νέου Κόσμου. Οι άρχων του σιωναζισμού πιστεύουν πως ο Αρμαγεδδών θα ξεκινήσει από μία καθάρια γενεά των Έλλην, δηλαδή την Ομάδα Έψιλον. Έχοντας τον τύπο με το μέρος τους και μέσω του διαδικτύου μα και μέσω διαφόρων δήθεν ερευνητών, συγγραφέων κ.α. προσπαθούν να αποσιωπήσουν τα περί Ομάδος Έψιλον και να αλλοιώνουν τα περί αυτής, πλανώντας τους Έλλην πως δεν έχουν σωτηρία, πως δεν υπάρχει κάποιος που θα βάλλει ενάντιά τους, πως δεν έχουν καμία ελπίδα σωτηρίας εκτός και ενταχθούν μαζί τους, να γίνουν προσκυνητές του σιωναζισμού κλπ. Κατ’ αυτό τον τρόπο οδηγούν τους Έλλην σε δικές τους σιωναζιστικές οργανώσεις όπου οι Έλληνες πιστεύουν πως γλύτωσαν και θα επιζήσουν, πως ο σιωναζισμός θα τους προστατέψει.

Οι άρχων του σιωναζισμού γνωρίζουν για την Ομάδα Έψιλον και για τον Απολλώνιο Κρίτων Τυανεύς, μα είναι εντελώς αδύναμοι να βάλλουν ενάντια αυτών. Για αυτό το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να τους αποσιωπούν και να προσελκύουν τους Έλληνες πλανώντας τους σε δικές τους οργανώσεις κλπ. Όσο και να προσπαθούν οι μασονικές τους στοές «Ρόταρι, Λάϊονς, Εκκλησία, Πυθαγόρειοι, κ.α.» να αποσιωπήσουν την Ομάδα Έψιλον δεν πρόκειται να το καταφέρουν, καθώς μπροστά εις τον Απολλώνιο Κρίτων Τυανεύς είναι απλά μιαρά μιάσματα.




Τι Επιπτώσεις θα έχει η δημιουργία του Νέου Κόσμου στην Ελλάς.

Αναφέρουμε εντελώς περιληπτικά για τον Νέο Κόσμο ώστε να σας δώσουμε μια εικόνα αυτού. Οι επιπτώσεις στην Ελλάς είναι φανερές. Θα επέλθει η πλήρης καταστροφή και εξόντωσή της. Θα πάψει να υπάρχει ως Ελλάς, θα πάψει να υφίσταται η σημαία της, θα πάψει να υφίσταται ως Κράτος και ως Έθνος.

Ο σιωναζισμός θα τεμαχίσει την Ελλάς και εξ’ αυτού προκύπτουν: «Μ. Αλβανία, τα Σκόπια ως Μακεδονία, η Θράκη ως Τουρκία, το μισό Αιγαίο και Νησιά αυτού ως Τουρκία, η Κύπρος ως Τουρκία, η Κρήτη ως ανεξάρτητη Νήσος».
Εκτός από την δημιουργία του νέου χάρτη όπου χαράσσονται τα νέα σύνορα εις τα Βαλκάνια, η Ελλάς θα είναι αυτή που βλέπετε εις την αριστερή εικόνα όπου θα είναι και η Αθήνα σύμφωνα με ένα νέο σχέδιο επέκτασης πόλεως. Το Ελλάς λοιπόν Τέλος. Η Αθήνα είναι πλέον η φερόμενη ως «Ελλάς» στο Νέο Κόσμο.

Η Κρήτη γίνεται ανεξάρτητη καθώς εξαγοράζεται από το Ισραήλ (ΗΠΑ). Την Πελοπόννησο δεν την συμπεριλαμβάνουν εις τον Νέο Κόσμο ή ως μέρος της Ελλάς, δηλαδή της Αθήνας. Η Νέα σημαία θα είναι αυτή που είναι και τώρα, χωρίς όμως το σταυρό, θα έχει απλά μπλε και άσπρες γραμμές. Η νέα ονομασία που θα έχει είναι Αθήνα ή Αθηνά (στο τραπέζι υπάρχει και η πρόταση για Αττική και να χρησιμοποιήσουν το Αθήνα ως πρωτεύουσα «μητρόπολη» αυτής).

Σημείωση.
Απάντηση εις τους βλακέντιους ανθέλληνες και λάτρεις του σιωναζισμού: όσο και να ψάχνετε ποτέ δεν θα βρείτε πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή κάτι άλλο στην Ελλάς. Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο ΤΕΛΟΣ μιαρά μιάσματα.