Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Μέρος 1ον



Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
«Η Αρχή της Νέας Εποχής»

Η αρχή της «Νέας Εποχής», ο νέος κόσμος ξεκινά εν τω έτος 2012, όπου δεν θα
υπάρχουν πολιτικά συντάγματα, θρησκευτικές ιδεολογίες, ηγέτες και Έλλην.

Ο χαμός της γενεάς των Ελλήνων μα και της Ελλάδος πλησιάζει, καθώς οι μέρες περνούν με την αποχαύνωση των ιδίων Ελλήνων, μην μπορώντας να αντιδράσουν εις όλα αυτά που τους συμβαίνουν μα και βλέπουν να έρχονται. Αρχίζοντας να βλέπουν πως καμία οργάνωση, καμία Εκκλησία, καμιά πολιτική δεν δύναται να τους βοηθήσει, μωρολογούν σκύβοντας το κεφάλι προς τους αφέντες τους. Η κρίση επήλθε, μιαροί και ανθέλληνες ήδη αρχίζετε και χάνετε όλα όσα έχετε. Δεν θα έχετε πλούτο και εξουσία.

Θα πάψουν να υπάρχουν πλέον «Έλλην», θα υπάρχει μόνο μία τυπική επωνυμία «Έλληνας Ελλάδος» μέχρις ότου εξαφανιστεί και αυτή. Αυτή την τυπική επωνυμία θα φέρουν όλοι οι άποικοι της Ελλάδος χωρίς να εξαιρείται κανείς, ανεξαρτήτου φυλής και θρησκευτικού πιστεύω. Θα αλλάξουν βιώματα, ιστορία, πιστεύω, γλώσσα, σύμβολα, κ.α.

Το σχέδιο εξόντωσης όλων των ηγετών κρατών έχει ήδη ξεκινήσει και φτάνει στην υλοποίησή του. Ανούσιοι και πιόνια είναι ο κάθε «πρόεδρος, πρωθυπουργός» κράτους, καθώς αυτοί θα είναι εντολοδόχοι του ενός κυρίαρχου ηγέτη του «Ισραήλ», όπου δια μέσου της πόρνης θα διαπρέπει.

Ήδη φτάνει στην υλοποίησή του το σχέδιο νομοθέτησης, σύμφωνα με το οποίο όλα τα κράτη θα υπακούν μόνο ένα «σύνταγμα» και βάσει αυτού θα πράττουν.

Το σχέδιο «Μορφέας» πλησιάζει στο τέλος του, καθώς όλα τείνουν να παίρνουν ηλεκτρονική μορφή. Δημιουργείται παγκόσμια βιβλιοθήκη στο διαδίκτυο καταργώντας τις ήδη υπάρχουσες. Δημιουργούν διάφορες ηλεκτρονικές «κοινωνίες» στο διαδίκτυο (facebook, twitter, κ.α.), προσελκύουν και μυούν με οποιοδήποτε τρόπο τους πολίτες των κρατών εις το διαδίκτυο κάνοντας αυτό τρόπο ζωής τους, μα και αναγκαίο προς αυτούς. Τράπεζες, Μ.Μ.Ε. Ραδιοτηλεοπτικά Κανάλια, Επιχειρήσεις, κ.α. προτρέπονται να πάρουν ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο.

Δίνουμε μερικά Εβραϊκά δημιουργήματα τα οποία θα παίζουν πρωτεύων ρόλο εις τον «Νέο Κόσμο» που έρχεται, καθώς αυτός θα είναι καθόλα σε ηλεκτρονική μορφή εκπληρώνοντας έτσι την «τελευταία» τους προφητεία.

1.      Τα «χρήματα» πλέον θα είναι υπό ηλεκτρονική μορφή, «κάρτες» και ηλεκτρονικές συναλλαγές. Να το πούμε με ηλεκτρονικό όρο, τα χρήματα θα είναι «πίξελ».

2.      Όλα τα έγγραφα θα δίνονται και θα καταβάλλονται πλέον ηλεκτρονικά, είτε δια μέσου ηλεκτρονικού μηχανήματος, είτε από το διαδίκτυο.

3.      Όλες οι ποινές και κυρώσεις θα γίνονται δια μέσου ηλεκτρονικών μηχανημάτων, όπου οι ποινές αυτές προς τους πολίτες θα δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο.

4.      Όλοι οι καταδικασθέντες θα εξορίζονται εις χώρους αποκλειστικά δημιουργημένους για αυτό, και φυσικά θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα διάφοροι οργανισμοί.

5.      Ουδείς θα είναι ελεύθερος ή θα έχει την δικαιοδοσία να πουλήσει την οικία του ή άλλη, αυτοκίνητό του ή άλλου, χωράφι του ή άλλου, κ.α. Την πλήρη αρμοδιότητα και δικαιοδοσία οι πολίτες θα την δίνουν εις τους εκάστοτε «ηλεκτρονικούς ή διαδικτυακούς» κρατικούς οργανισμούς, οι οποίοι και θα κάνουν της πωλήσεις. Οι πολίτες θα λαμβάνουν ως αμοιβή ηλεκτρονικά «χρήματα» ή αντίστοιχη ανταλλαγή του είδους πώλησης μετά συμφωνίας.

6.      Όλες οι πόλεις θα έχουν εκφοβισμένους τους πολίτες μην επιτρέποντας σε αυτούς να βγουν από αυτές, μα και αποτρέποντας τους. Παρουσιάζουμε με ποιο τρόπο θα γίνει και γίνεται αυτό:

α) καίνε δάση και χωριά αναγκάζοντας τους πολίτες να πάν στις πόλεις.
β) διαγράφουν κάθε πολιτισμό και πολιτιστική δραστηριότητα έξω από τις πόλεις κάτω από το κάλυμμα «Οικολόγοι και Οικολογία».
γ) μην έχοντας και μη βρίσκοντας εργασία, με το να μην υπάρχει αγορά στις επαρχίες προτρέπουν τους πολίτες να πάν στις πόλεις.
δ) κάνουν δασικές εκτάσεις χωρίς καν να υπάρχουν δάση, απαγορεύοντας έτσι στους πολίτες να κτίσουν κλπ. με το πρόσχημα «δασικές προστατευόμενες περιοχές».
ε) τεράστιες εκτάσεις γης πλην εκκλησίας θα περάσουν εις ξένους (μη Έλληνες) δια να δημιουργήσουν νέες πόλεις (μουσουλμάνων κ.α.).
ζ) δημιουργούν μέσα σε πόλεις βιολογικά προϊόντα (μεταλλαγμένα και με χημικά) και πράσινη ανάπτυξη δια να προσελκύουν τους πολίτες να μένουν στις πόλεις.

Πλήθος άλλον γεγονότων που έχουν γίνει και γίνονται.

7.      Προχωρούν, όχι στην κατάργηση των πυρηνικών εργοστασίων, μα στην δημιουργία νέων πυρηνικών βιομηχανιών που θα λειτουργούν με ρομποτικά μηχανήματα και θα έχουν πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο. Η φτηνή «ραδιενέργεια» παραγόμενη με την μέθοδο υδρογόνου είναι πλέον βλαβερή και δια τους ίδιους τους Εβραίο-Μογγόλους. Με αυτό τον τρόπο επιφέρουν την προφητεία τους που έχει σχέση με την μόλυνση του αέρα κλπ.

8.      Προχωρούν σταδιακά στο σχέδιο εξάπλωσης «Ηλιακών Συλλεκτών»,  τα φωτοβολταϊκά, μέσα από το οποίο θα επιφέρουν την προφητεία τους «και ενεφανίσθη Νέος Ήλιος». Τεράστιες εκτάσεις με φωτοβολταϊκά που θα καθρεπτίζουν το φώς του Ηλίου. Κανείς δεν μπορεί να τα δει χωρίς ειδικά προστατευτικά γυαλιά, καθώς αναπαράγουν πολύ ισχυρά τις ακτίνες του Ηλίου. Ήδη σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν εκτάσεις φωτοβολταικών υπάρχουν τυφλώσεις και δερματοπάθειες.
Οι τεράστιες ποσότητες των μεγάλων δεξαμενών που περιέχουν «υγρά μπαταριών» (για την αποθήκευση ρεύματος) θα χύνονται μέσα στη γη καθώς είναι πολύ καυστικά μα και οι αναθυμιάσεις αυτών είναι θανατηφόρες. Κατά αυτό τον τρόπο επιφέρουν άλλη μια προφητεία τους που αναφέρει ότι δεν θα υπάρχει πόσιμο νερό, ότι η γη θα γίνει στείρα, και ότι θειάφι και φωτιά και κατακλύσει τη γη.

9.      Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαντλήσουν κάθε σταγόνα των πόρων της γης, όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κ.α.  καθιστώντας έτσι τη γη εντελώς αδύναμη με απώτερο σκοπό (εκτός από την κερδοσκοπία) την αλλαγή της γεωλογίας και της φύσεως.

10.  Οι θρησκείες θα ενσωματωθούν ως 1, οι 2 κύριες θρησκείες «Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός» ως μία, «Βουδισμός, Ινδουισμός, Ταλμουδισμός» ως μία. Και οι 5 αυτές θρήσκευες ως ένα. Η λατρεία τους θα είναι καθαρά «επιφανειακή» μέχρι να είναι έτοιμοι οι «πολίτες» του «Νέου Κόσμου» να δεχτούν την νέα θρησκεία που θα προκύψει από αυτές τις πέντε. Φυσικά θα ενσωματωθούν εις αυτή νέα δεδομένα και στοιχεία.

11.  Σταδιακή μείωση πληθυσμού της γης από «ανθρώπους». Το ζωικό και φυτικό βασίλειο έχει ήδη δεχτεί τεράστια μείωση και συνεχίζει να μειώνεται κατακόρυφα. Οι τεράστιες σε ισχύ, μα και σε ποσότητα ακτινοβολίες και ο κατακλυσμός πολλών συχνοτήτων, έχουν ως αποτέλεσμα πάρα πολλές θανατηφόρες παθήσεις σε ανθρώπους, ζώα και φυτά.

12.  Δημιουργία υπογείων «ανθρώπινων» εκλεκτών αποικιών, όπου εις αυτές θα αποικούν μόνο επιλεγμένοι και θα αποτελούν την ελίτ κοινωνία του «Νέου Κόσμου», λόγω μολύνσεως της ατμόσφαιρας και της φύσεως, μα και λόγω της γεωλογικής αλλαγής της γης (θα κάνουν τα πάντα ως προς την εκμετάλλευση, κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχουν αφανίσει σχεδόν τα πάντα πάνω στη γη. Εκτός αυτού, οι εβραίο-μογγόλοι πεφωτισμένοι ηγέτες όπως και οι κρατικοί «πολιτικοί» ηγέτες και κάθε άλλου είδους εξουσία, δεν θα κινδυνεύουν από «τρομοκρατικές» ομάδες).

Σημείωση:
Το παρόν κείμενο είχε δημοσιευτεί στις 27/4/2011 από την ιστοσελίδα της Ομάδος Έψιλον «www.epsilon-ey.com και www.omada-epsilon.com».