Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Μέρος 2ον


Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέρος 2ον

Σχέδιο Παγκοσμιοποίησης.
Εδώ και χρόνια δουλεύουν πυρετωδώς όλοι οι Εβραιομογγόλοι (μασονικές στοές, κ.α.). Σχεδόν όλο το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων αναφέρεται και εις τα πρωτόκολλα της Σιών, μα και φαίνεται από όλα αυτά που πράττουν. Όλοι λίγο πολύ έχουν ακούσει για την παγκοσμιοποίηση και όλοι έχουν κάποιες ιδέες για το τι πρόκειται και με τι έχει σχέση. Μα κανείς σας δεν γνωρίζει την πραγματικότητα και την σημαντικότητα αυτής η οποία έχει να κάνει με το γένος των Έλλην και με την ύπαρξη της Ελλάς. Όλοι ανεξαιρέτως οι μπουρδολόγοι (Συγγραφείς, Πολιτικοί, Μ.Μ.Ε. κ.α.) μιλούν πάντα γενικά (σφαιρικά) για το ότι έχει να κάνει με τα δρώμενα και τα πράγματα του κόσμου. Αυτό είναι ψευδές και μεγάλη πλάνη, διότι η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» (παγκοσμιοποίηση) έχει να κάνει αποκλειστικά με το γένος των Έλλην μα και τους ιδίους τους Έλλην και την Ελλάς.

Όλα τα πρωτόκολλα της Σιών (Εβραιομογγόλων) μιλούν και έχουν να κάνουν με Έλλην (ες) και Ελλάς. Τα πραγματικά δε πρωτόκολλα δεν ομιλούν για χριστιανούς αλλά για Έλλην Εθνικούς, δεν ομιλούν για Κινέζους, Ιάπωνες, Γάλλους, Γερμανούς, Άγγλους, κλπ. δεν ομιλούν για καμία Εκκλησία ή Τζαμιά. Ομιλούν αποκλειστικά για Έλλην και Ελλάς.

Το σχέδιο «Over Kill» παραγόμενο εκ των «Πρωτοκόλλων» της Σιών έχει απόλυτη σχέση με τα Βαλκάνια όπου επίκεντρο έχει την Ελλάς.

Σημείωση.
Όλες οι αναφορές περί «χριστιανών» είναι λάθος, η πραγματικότητα έχει να κάνει με τους Έλλην(ες) της Ελλάς και όχι με ανθέλληνες και οπαδούς Εκκλησίας ονόματι «χριστιανοί». Εις τα πρωτόκολλα αναγράφεται η λέξη «χριστιανός, χριστιανοί, χριστιανών» λόγο του ότι γράφτηκαν εις την ελληνική γλώσσα από οπαδούς και λάτρεις της Εκκλησίας (χριστιανούς), θέλοντας με αυτή τη λέξη να προσδιορίσουν τους Έλληνες της Ελλάς, εφόσον όλοι στην Ελλάς δηλωμένοι «χριστιανοί» είναι. Όσοι λοιπόν θέλουν να κατανοήσουν τα πρωτόκολλα της Σιών πρέπει να αντικαθιστούν τις λέξεις «χριστιανοί, χριστιανών» σε Έλληνες, Ελλήνων. Επίσης αναφέρονται οι λέξεις «Λαοί, Κόσμος» και είναι λάθος, καθώς τα πρωτόκολλα έχουν να κάνουν με τα Βαλκάνια και ιδίως με την Ελλάς. Όταν λοιπόν αναφέρονται οι λέξεις «λαοί, κόσμος» έχουν να κάνουν με τα υπάρχοντα κράτη (λαούς) των Βαλκανίων όπως: «Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς,  Εβραίους, Μογγόλους, κλπ».

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
Πρώτο Πρωτόκολλο.
- Οι λαοί (φυλές των Βαλκανίων) αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας «οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες, παιδαγωγοί, κ.α.».
- Το σύνθημά μας είναι «Η ισχύς και η υποκρισία».
- Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα», λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού με’ αυτό το δόλωμα.

Δεύτερο Πρωτόκολλο.
- Οι άρχοντες που θα εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού (Βαλκάνια) ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους.
- Ο τύπος (Μ.Μ.Ε.) ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου.

Τρίτο Πρωτόκολλο.
- Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες, θα εμφανισθούν παντού.
- Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
- Οι Έλλην έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
- Η λέξη «Ελευθερία» βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του θεού και της Φύσης.

Πέμπτο Πρωτόκολλο.
- Οι νόμοι αυτοί θα καταργήσουν μία προς μία όλες τις πάρα πολύ μεγάλες ελευθερίες, οι οποίες χορηγήθηκαν από τους Έλλην, και η βασιλεία μας θα εκδηλωθεί με έναν αυταρχισμό τόσο επιβλητικό, ώστε να είναι σε θέση σε κάθε χρόνο και τόπο να φιμώσει τους Έλλην, οι οποίοι θα θελήσουν να μας κάνουν αντιπολίτευση και θα είναι δυσαρεστημένοι.

- Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ' έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε. Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ' αυτή. Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που επινοήθηκε από τους σοφούς μας, μας δείχνει από πολύ καιρό το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού.
- Το κεφάλαιο, για να έχει τα χέρια ελεύθερα, οφείλει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου.
- Το μεγαλειώδες πρόβλημα της Κυβερνήσεώς μας είναι να εξασθενίζουμε το δημόσιο φρόνημα μέσω της κριτικής, να κάνουμε τους λαούς να χάνουν την συνήθεια να σκέπτονται, γιατί η σκέψη δημιουργεί την αντιπολίτευση, να μετατρέπουμε τις δυνάμεις της σκέψης σε ρητορικές αψιμαχίες.

- Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους. Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Έλλην θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Αυτά είναι ζητήματα που η κοινωνία δεν πρέπει να γνωρίζει.

- Δεν επιτρέπεται να τα γνωρίζει εκτός από εκείνον, ο οποίος τη διευθύνει. Αυτό είναι το πρώτο μυστικό. Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Έλλην μ' αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία (βαλκανική), η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση. 

Έκτο Πρωτόκολλο.
- Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Έλλην θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ' αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής.

- Κύριοι οικονομολόγοι που είστε εδώ παρόντες, προσέξτε τη σπουδαιότητα αυτού του συνδυασμού! Η αριστοκρατία των Έλλην σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.

- Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Έλλην στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.

- Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν' απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Έλλην.

Έβδομο Πρωτόκολλο.
- Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε.

- Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες. Σ' όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος.

- Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ' αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η «μεγάλη δύναμη», δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας. 

Αυτά είναι τα βασικά αλλά και πλήθος άλλων που αναφέρονται στα πρωτόκολλα της Σιών από τους Εβραιομογγόλους και αφορούν την Ελλάς, τους Έλλην και τα Βαλκάνια. Όποιος καθίσει και τα διαβάσει βλέποντας αυτά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν θα δει να ξεδιπλώνεται μπροστά του όλο το βρώμικο σχέδιο τους.

Σημείωση:
Το παρόν κείμενο είχε δημοσιευτεί στις 10/5/2011 από την ιστοσελίδα της Ομάδος Έψιλον «www.epsilon-ey.com και www.omada-epsilon.com», δια το λόγο αυτό έγιναν κάποιες απαραίτητες διορθώσεις ως προς τον παρόν χρόνο για να συμβαδίζει με τα τωρινά δεδομένα.