ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Μέρος 3ον



ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέρος 3ον

Παγκόσμιος ιστός.

Ο «Νέος Κόσμος» θα βασίζεται σε τρείς παγκόσμιους ιστούς οι οποίοι θα δικτυώνουν τον πλανήτη γη δορυφορικά και με επίγειες οπτικές ίνες. Οι εταιρείες που συμμετέχουν εις αυτό είναι οι IBM, Microsoft, Intel, AMD, Silicon Valley, κ.α. Οι τρείς βασικοί «Σέρβερ» θα λειτουργούν με λειτουργικό και προγράμματα τις Microsoft, ενώ όσον αφορά το μηχανολογικό κομμάτι (Hardware) θα είναι των IBM, Intel και AMD. Επίσης θα παρέχεται και εικονική πραγματικότητα όπου σε αυτό συμβάλει και η Silicon Valley. Όλοι θα έχετε ακούσει λίγο πολύ για το δορυφορικό πρόγραμμα «Μεγάλος Αδελφός» και για τον μεγάλο αδελφό ιστοσελίδων «Spider Web-Bot», κ.α. Αυτά είναι τα αρχικά πρώτα σχέδια όσον αφορά τον έλεγχο των τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου. Σήμερα όλες οι ιστοσελίδες και οι τηλεπικοινωνίες παρακολουθούνται και ελέγχονται. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα ψαχτήρια (Google, Yahoo, κλπ) και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Είναι αρκετοί αυτοί που θα θυμούνται τα άρθρα που είχαμε δημοσιεύσει για την επάνδρωση των δορυφόρων με πυρηνικές κεφαλές. Αυτοί οι δορυφόροι πλέον θα ελέγχονται ηλεκτρονικά από τους τρείς «παγκόσμιους ιστούς» μέσω των μεγάλων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα αναρωτιέστε ποιος μπορεί να πατήσει τα «κουμπιά». Θα σας πούμε μόνο πως το Ισραήλ μα και οι ΗΠΑ έχουν δώσει πρόσβαση εις τους Τουράν μογγόλους, όπως δε στο παιχνίδι μπήκαν και οι Κινέζοι. Το πρόγραμμα αυτό οι Ρωσία, ΗΠΑ, Ισραήλ το δικαιολογούν ως ασφάλεια και πρόγνωση ενός ενδεχομένου εισβολέα είτε είναι μετεωρίτης, κομήτης ή και εξωγήινοι (έχουν πάντως καλή φαντασία, αφού αυτό το παραμύθι το τρώνε όλοι και όχι μόνο, αλλά βγάζουν και ταινίες οι βλακέντιοι. Άλλωστε στην κονόμα ποτέ δεν λένε όχι).

Εκτός από τον πλήρη έλεγχο αμυντικού εξοπλισμού ή τρείς παγκόσμιες «Αράχνες» θα ελέγχουν και θα αποτελούν τον κορμό του «Νέου Κόσμου» καθώς θα είναι τα πάντα σε ηλεκτρονική μορφή και σε εικονική πραγματικότητα και αποβλακωμάρας (ψηφιακά). Η δικτύωση σε κάθε κράτος ήδη έχει γίνει όπως και στην Ελλάδα (ξεκίνησε το 2012). Με αυτό τον τρόπο όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές θα είναι ενωμένες δικτυακά μεταξύ τους αλλά και με έναν από τον παγκόσμιο ιστό (Αράχνη). Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα είναι η ηλεκτρονική διασκέδαση ως εικονική πραγματικότητα; Μήπως ο αγοραίος έρωτας και τα όργια ως εικονική πραγματικότητα; Μήπως μπορείτε να φανταστείτε πώς θα είναι οι ηλεκτρονικές και εικονικές κοινωνίες; Αν όχι, είναι καιρός να αρχίσετε να φαντάζεστε καθώς θα είναι πραγματικότητα και τρόπος ζωή σας.

Λέτε να είναι τυχαίο το γεγονός υπάρξεως διαδικτυακών κοινωνιών όπως Twitter, Facebook, κ.α. Τυχαίο είναι ότι όλα τα σπίτια και όλοι - ιδίως οι νέοι - είναι προσκολλημένοι στο διαδίκτυο και με έναν υπολογιστή στο χέρι; Τυχαίο λέτε να είναι τα προγράμματα εκμάθησης υπολογιστών σε μεγάλες ηλικίες; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας προτρέπουν να χρησιμοποιείτε «πλαστικό» χρήμα (χρήση καρτών);
Είναι πολλοί οι μπουρδολόγοι βλακέντιοι που μιλούν για νέες κοπές νομισμάτων, ξεχνώντας πάντα πως δεν υπάρχουν χρήματα όπως δεν υπάρχει και χρυσός (ξέρουν πολύ καλά οι Εβραιομογγόλοι πως το νόμισμα δεν έχει θέση πλέον στο νέο κόσμο «στη βασιλεία της σιών»). Δεν υπάρχει λοιπόν επιστροφή των πτωχευμένων κρατών - όπως η Ελλάδα - σε παλιό νόμισμα ή σε κοπή νέου νομίσματος. Προσπάθησαν και έκαναν τα πάντα να επιφέρουν τις απαραίτητες αλλαγές ως το 2012 το οποίο αποτέλεσε και την αρχή του νέου κόσμου. Έτσι όλοι φωνάζουν πως πέτυχαν και νίκησαν.

Ο Νέος Κόσμος θα περιλαμβάνει:
- Μία βασική θρησκεία (πρόσμιξη Καθολικισμού, Ορθοδοξίας, Μουσουλμανισμού, Ταλμουδισμού) και αυτή εικονική (ψηφιακή).
- Ψηφιακό χρήμα σε μορφή «πιίξελ» η διαχείριση του οποίου θα γίνεται είτε με ηλεκτρονικά μηχανήματα ή δια μέσου διαδικτύου.
- Ένα παγκόσμιο Σύνταγμα, μία παγκόσμια κυβέρνηση.
- Όλα τα Κράτη θα φέρονται ως μεγάλες «πολιτείες» όπου θα τοποθετούνται εις αυτές επόπτες και κυβερνήτες επιλεγμένοι από την παγκόσμια κυβέρνηση.
- Όλα τα Νατοϊκά κράτη και τα Ευρωπαϊκά να ενωθούν ως μια οικονομική και κυβερνητική παγκόσμια σιωνιστική οντότητα.

Ο Νέος Κόσμος δεν θα περιλαμβάνει:
Ελλάδα, Έλληνες όπως Γενεά και Δρώμενα αυτών.


Σημείωση:
Το παρόν κείμενο είχε δημοσιευτεί στις 19/5/2011 από την ιστοσελίδα της Ομάδος Έψιλον «www.epsilon-ey.com και www.omada-epsilon.com», δια το λόγο αυτό έγιναν κάποιες απαραίτητες διορθώσεις ως προς τον παρόν χρόνο για να συμβαδίζει με τα τωρινά δεδομένα.